Aki Karhapään valmennukset 27.2.

Hox Hox kaikki kenttäratsastajat, wannabe-kenttäratsastajat, este- ja kouluratsastajat, jotka eivät vielä tiedä olevansa tulevia kenttäratsastajia ja ihan kaikki muutkin!!!

Nyt olis supervalmennuksia tarjolla kun Aki Karhapää on luvannut tulla valmentamaan Punkin tallille ke 27.2. iltapäivällä / illalla.

Puomi/ kavaletti/ estetunnit. Tai räätälöidään toiveiden mukaan.

Ilmoittautumiset Riikalle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046 8102432 ja laittakaa myös klo aika mikä on ensimmäinen mahdollinen itsekullekin!

Valmennuksen hinta on 50€/ratsukko (+maneesimaksu niiltä joilla ei ole maneesikorttia/ hevosvuokra tallin hevosilla ratsastavilta).

Lue lisää Akista

 

Hiihtolomalla tunnit normaalisti!

Hiihtolomaviikolla (vk 8) ratsastustunnit ja ponikoulut pidetään normaalisti. Muistathan perua tuntisi ajoissa, jos olet lomareissussa!

Mikäli peruutuksia tulee paljon niin saatamme joutua yhdistelemään joitakin ryhmiä, näistä ilmoitamme kuitenkin aina erikseen niille joiden tuntiaika siirtyy. 

Ratkiriemukasta lomaa ja huomatkaahan, että ti 19.2. on tallillakin tarjolla hiihtolomapuuhaa ratsastusjousiammunnan merkeissä!

Ratsastusjousiammunnan introkurssi

Tervetuloa ratsastusjousiammunnan maailmaan! 

Hiihtoloman kunniaksi järjestämme lapsille ja nuorille (7-16v.) suunnatun ratsastusjousiammuntakurssin. Kurssille voi osallistua jos on jo ratsastanut kaikissa askellajeissa.

Alkeiskurssi sopii hyvin lajista kiinnostuneelle ja ensi kertaa kokeilevalla. Tai tuomaan vaihtelua ja uusia haasteita kaikille, vaikka ei lajia suunnittelisikaan pidemmälle jatkavansa. Nyt kannattaa tulla rohkeasti mukaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa!

Harjoitukset aloitetaan maasta käsin perusammuntatekniikoihin tutustumalla, ja jatketaan selästä hevosia hommaan totuttaen ja käynnissä edeten. Oman ja ratsun etenemisen mukaan voimme myös kokeilla ampumista ravissa ja laukassa, mutta ei paineita tästä, kaikki harjoitukset on mahdollista tehdä myös käynnissä.

Kurssi alkaa klo 10.00 maasta-ammunnalla. Kurssipäivä päättyy klo 17.
Kurssin vetäjänä toimii lajin kouluttaja, ratsastus- ja urheiluvalmentaja Katariina Cozmei.

Kurssin hinta on 120€, sisältäen opetuksen, arvonlisäveron, hevosvuokran (tai omalla hevosella tullessa päiväkarsinan) sekä jousivarusteiden vuokran.

Varaudu päivään omin eväin, tallilta löytyy jääkaappi ja mikro.

Sitovat ilmoittautumiset 16.2. mennessä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046 8102432.
Kurssi toteutuu jos osallistujia vähintään 6. Maksimiosallistujamäärä 10.

Ponikouluissamme on nyt tilaa!

Ponikouluissamme on nyt tilaa sekä pienten 3-6v., että isompien 7-12-vuotiaiden ryhmissä.

Ponikoulut ovat oiva paikka tutustua hevosiin ja niiden hoitoon sekä oppia ratsastuksen alkeet. Isompien ryhmässä opetellaan kaikki samat asiat kuin perinteisillä ratsastuksen alkeiskursseilla, joten ponikoulusta ulos kasvettuaan lapset ovat valmiita siirtymään tavallisille ratsastustunneille. 

Kysyy lisää This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 0442071937 tai varaa heti paikkasi Hopotissa.

Ratsastajan info-paketti

Hyvät asiakkaamme, olemme ottaneet askeleen uuteen aikakauteen. Ratsastustuntien maksaminen, varaaminen ja siirtäminen on nyt entistä helpompaa! Rekisteröidy Hopotiin https://hopoti.com/ ja tee varauksia ympäri vuorokauden silloin kun Sinulle parhaiten sopii  osoitteesta: https://hopoti.com/stable/Punkintalli.

Saman päivän tuntien varaaminen sulkeutuu Hopotissa arkisin kello 13 ja lauantaisin kello 10. Vapaita paikkoja saman päivän tunneille voi toki tämän jälkeen vielä tiedustella puhelimitse 044-2071937.

10-kortilla ratsastavat huomio! Huomioittehan, että talli ei enää jatkossa pidä teille paikkoja automaattisesti varattuna vanhan kymppikortin loppuessa, vaan teidän tulee itse ajoissa varata tulevat tuntinne uudella kymppikortilla. Kaikki vapaat paikat ovat vapaasti kaikkien varattavissa, jolloin paikan saa aina se, joka ensimmäisenä ehtii varata.

Tuntikyselyt onnistuvat edelleen myös soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Meidät tavoittaa numerosta 044-2071937 , spostiosoite on  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Etenkin uusien asiakkaiden on helpompi löytää sopiva ryhmä kun päästään sitä yhdessä pohtimaan. Huomioittehan kuitenkin, että sähköpostilla tehtävät tuntivaraukset tulee hoitaa hyvissä ajoin etukäteen.

Tässä vielä ohjeita hopotin käyttöön:

1. Ratsastaja rekisteröityy Hopotiin

Rekisteröinnin voi tehdä sähköpostiosoitteella, Facebook-tunnuksella tai Google-tilillä osoitteessa hopoti.com. Hopoti-tili tulee tehdä ratsastajan nimellä ja tiedoilla, ei maksajan! Myös kaikille alaikäisille pitää luoda oma henkilökohtainen Hopoti-tili. Hopotin tiimi kehittelee parhaillaan huoltajien ja lasten yhdistettyjä tilejä, ne ovat kaivattu ja odotettavissa oleva uudistus.

2. Lisää Punkin Talli suosikkitalliksesi

Punkin Tallin suoraosoite: https://hopoti.com/stable/Punkintalli

Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

3. Varaa haluamasi tunnit

Tallin Hopoti-sivujen Varaus-osiossa on kalenteri kaikista tunneista, etsi sieltä haluamasi tunti ja valitse Varaa. Tuntia varatessa voit ostaa Tallikortteja (esim. 10-kortin), joita voi käyttää tuntien helppoon varaamiseen Hopotissa. Tallikortteja on tarjolla erikseen normaaleille ja pienryhmätunneille, muista valita oikeanlainen tallikortti haluamallesi tuntityypille.

Irtotuntien, tallikorttien, kausien ym. maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut, korttimaksut sekä erämaksut 3-24 kuukauden maksuajalla. Tutustu tarkemmin maksutapoihin Varaus-vaiheessa.

4. Hallinnoi tunteja Hopotissa

Peruutuskäytäntöjen puitteissa voit perua tuntisi omasta Hopoti-kalenterista ja saat korvaavan tuntisaldon omalle Tallikortillesi. Näillä tallikorteilla voit sitten varata uusia tunteja peruttujen tilalle. Vakiotunneillamme peruutukset tulee tehdä viim. 24h aiemmin. Muissa tapahtumissa peruutuskäytäntö voi olla eri. Peruutuskäytäntö näkyy asiakkaalle aina varausta tehdessä.

Mikäli joudut äkillisesti perumaan tuntisi sairastumisen tai muun syyn johdosta peruutusajan jo mentyä umpeen niin voit jokatapauksessa tehdä peruutuksen Hopotissa, tällöin et kuitenkaan saa peruutuksesta rästituntiin oikeuttavaa tallikorttia. Mikäli toimitat sairastumisestasi lääkärin-/terveydenhoitajan todistuksen tallille niin voimme luoda Hopoti-tilillesi rästitunnin varaamiseen oikeuttavan tallikortin.

Huomaathan, että perutusta tunnista saat tallikortin, joka oikeuttaa varaamaan samankokoisten tai suurempien ryhmien tunteja, ei pienempien ryhmien tunteja. Esim. jos normaalisti ratsastat 8 hengen normiryhmässä niin voit varata tallikortilla vain 8 hengen ryhmän tunteja. Jos taas normaalisti ratsastat pienryhmässä niin voit varata tallikortilla pienryhmän, 6 tai 8 hengen ryhmän tunteja. Mikäli haluaisit ratsastaa rästisi normaaliryhmääsi pienemmässä ryhmässä niin se on mahdollista lisämaksusta, mutta varaaminen tulee tällöin tehdä ottamalla yhteyttä tallille sähköpostilla tai puhelimitse.

5. Tallikorttien voimassaoloperiaatteet

Vain tallikortin voimassaolon päättymiseen asti olevia tunteja voi varata. Peruutuksesta saatavan tallikortin voimassaolo määräytyy kausitunneilla kauden loppuun asti, tallikorteilla tehdyillä ostoilla alkuperäisen tallikortin voimassaoloon saakka ja muissa tapauksissa perutun tunnin ajankohdasta yhden kuukauden eteenpäin.

6. Omat ratsusi

Hopotista voit katsoa päivän hevosjaon jo ennen tallille saapumista. Myös edellisten tuntien ratsut näkyvät Hopotissa. Voit merkata hevosia suosikkihevosiksesi. Hevosjakoa tehdessään opettaja näkee mitkä ovat sinun suosikkiratsujasi ja osaa huomioida tämän jakoa tehdessään.

7.Tuki

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopoti-tukeen sivun oikean alareunan puhekuplan avulla, Hopoti auttaa kaikissa rekisteröitymiseen, varaamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Ratsastajan Hopoti-aloitusoppaan löydät osoitteesta help.hopoti.com/aloittaminen/ratsastajan-aloitusopas/

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.