Syyskausi alkaa 1.8.

Vielä on kesälomaa jäljellä, mutta on aika myös suunnata katseita tulevan syksyn ja talven harrastuksiin.
Syyskausi tallillamme alkaa 1.8., eli aivan pian!

Syksyn ratsastustuntien ja ponikoulujen varaus on nyt auki Hopotissa.

Tuleva syyskausi tuo tullessaan sen verran muutosta, että jatkossa meillä on vain kahden kokoisia ratsastustuntiryhmiä aiemman kolmen vaihtoehdon sijaan. Pienryhmät ovat kuten ennenkin maksimissaan neljän ratsukon ryhmiä. Sen sijaan normiryhmät ovat jatkossa max. 7 ratsukon ryhmiä aiemman 8 sijaan. Kuuden hengen ryhmiä ei ole enää erikseen tarjolla.

Hinnastoamme olemme päivittäneet vastaamaan muuttuneita ratsastusryhmäkokoja sekä pienryhmien osalta myös vastaamaan paremmin niistä aiheutuvia kustannuksia. Ponikoulujen osalta hinnat eivät ole muuttuneet.

Hinnoittelumme perustuu siihen, että mitä pidemmäksi ajaksi kerrallaan varaat ratsastustuntisi, sitä edullisemmin ne saat. Irtotunti on aina kallein vaihtoehto ja kausikortilla ratsastat edullisimmin. Lisäksi Loiran jäsenet saavat alennusta 10krt, 20krt ja kausikorteistamme. Joidenkin ryhmien tuntien sisältö, esim. esteratsastukseen painottuminen, saattaa ryhmäkohtaisesti nostaa hintaa kun taas ryhmän ajankohta suosituimman ratsastusajan ulkopuolella saattaa laskea hintaa. Siksi Hopotissa voi näkyä joidenkin ryhmien kohdalla hieman muista poikkeavia hintoja. Hopotista näet aina parhaiten oikeat hinnat.

Hopotissa tunteja varatessasi pääset aina valitsemaan itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon; kertamaksu, 10-kortti, 20-kortti tai koko kausi. Kausikortilla harrastaminen on todellakin aina edullisinta. Samalla voit myös joustavasti valita itsellesi sopivat maksuerät.

Smartumeilla tuntien maksaminen on myös yhä mahdollista, varaa siinä tapauksessa tuntisi ottamalla yhteyttä tallille.

Mikäli olet Loiran jäsen ja haluat ratsastaa kausimaksulla niin huomioithan, että jäsenhintainen kausimaksu löytyy tallikorteista. Älä siis maksa ohjelman ehdottamaa kausimaksua, sillä se ei huomioi jäsenille alennettua hintaa.

Miniponikouluissa ei ole sisaralennuksia. Ponikouluista ja ratsastustunneista sisaralennuksen -10% saa toisesta (tai useammasta) 20K- tai kausikortista samaan talouteen. Saman alennuksen saat myös mikäli ostat itsellesi kaksi 20K- tai kausikorttia (kaksi viikoittaista ratsastustuntia). Mikäli tarvitset sisaralehintaisen kortin, niin ota yhteyttä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046-8102432.

Ota myös rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua sopivan ratsastusryhmän valinnassa. Autamme enemmän kuin mielellämme.

Huomioittehan, että vapaat paikat menevät aina nopeimmalle varaajalle! Varmista ratsastuspaikkasi sinulle mieluisimmassa ryhmässä ja varaa heti!Kesätauko

Hevosemme viettävät ansaittua kesälomaansa 14.-31.7. 

Jatkamme toimintaa syyskauden ohjelmalla 1.8.

Ihanaa kesää, nauttikaa lämmöstä!

 

 

Ratsastajan info-paketti

Hyvät asiakkaamme, olemme ottaneet askeleen uuteen aikakauteen. Ratsastustuntien maksaminen, varaaminen ja siirtäminen on nyt entistä helpompaa! Rekisteröidy Hopotiin https://hopoti.com/ ja tee varauksia ympäri vuorokauden silloin kun Sinulle parhaiten sopii  osoitteesta: https://hopoti.com/stable/Punkintalli.

Saman päivän tuntien varaaminen sulkeutuu Hopotissa arkisin kello 13 ja lauantaisin kello 10. Vapaita paikkoja saman päivän tunneille voi toki tämän jälkeen vielä tiedustella puhelimitse 044-2071937.

10-kortilla ratsastavat huomio! Huomioittehan, että talli ei enää jatkossa pidä teille paikkoja automaattisesti varattuna vanhan kymppikortin loppuessa, vaan teidän tulee itse ajoissa varata tulevat tuntinne uudella kymppikortilla. Kaikki vapaat paikat ovat vapaasti kaikkien varattavissa, jolloin paikan saa aina se, joka ensimmäisenä ehtii varata.

Tuntikyselyt onnistuvat edelleen myös soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Meidät tavoittaa numerosta 044-2071937 , spostiosoite on  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Etenkin uusien asiakkaiden on helpompi löytää sopiva ryhmä kun päästään sitä yhdessä pohtimaan. Huomioittehan kuitenkin, että sähköpostilla tehtävät tuntivaraukset tulee hoitaa hyvissä ajoin etukäteen.

Tässä vielä ohjeita hopotin käyttöön:

1. Ratsastaja rekisteröityy Hopotiin

Rekisteröinnin voi tehdä sähköpostiosoitteella, Facebook-tunnuksella tai Google-tilillä osoitteessa hopoti.com. Hopoti-tili tulee tehdä ratsastajan nimellä ja tiedoilla, ei maksajan! Myös kaikille alaikäisille pitää luoda oma henkilökohtainen Hopoti-tili. Hopotin tiimi kehittelee parhaillaan huoltajien ja lasten yhdistettyjä tilejä, ne ovat kaivattu ja odotettavissa oleva uudistus.

2. Lisää Punkin Talli suosikkitalliksesi

Punkin Tallin suoraosoite: https://hopoti.com/stable/Punkintalli

Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

3. Varaa haluamasi tunnit

Tallin Hopoti-sivujen Varaus-osiossa on kalenteri kaikista tunneista, etsi sieltä haluamasi tunti ja valitse Varaa. Tuntia varatessa voit ostaa Tallikortteja (esim. 10-kortin), joita voi käyttää tuntien helppoon varaamiseen Hopotissa. Tallikortteja on tarjolla erikseen normaaleille ja pienryhmätunneille, muista valita oikeanlainen tallikortti haluamallesi tuntityypille.

Irtotuntien, tallikorttien, kausien ym. maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut, korttimaksut sekä erämaksut 3-24 kuukauden maksuajalla. Tutustu tarkemmin maksutapoihin Varaus-vaiheessa.

4. Hallinnoi tunteja Hopotissa

Peruutuskäytäntöjen puitteissa voit perua tuntisi omasta Hopoti-kalenterista ja saat korvaavan tuntisaldon omalle Tallikortillesi. Näillä tallikorteilla voit sitten varata uusia tunteja peruttujen tilalle. Vakiotunneillamme peruutukset tulee tehdä viim. 24h aiemmin. Muissa tapahtumissa peruutuskäytäntö voi olla eri. Peruutuskäytäntö näkyy asiakkaalle aina varausta tehdessä.

Mikäli joudut äkillisesti perumaan tuntisi sairastumisen tai muun syyn johdosta peruutusajan jo mentyä umpeen niin voit jokatapauksessa tehdä peruutuksen Hopotissa, tällöin et kuitenkaan saa peruutuksesta rästituntiin oikeuttavaa tallikorttia. Mikäli toimitat sairastumisestasi lääkärin-/terveydenhoitajan todistuksen tallille niin voimme luoda Hopoti-tilillesi rästitunnin varaamiseen oikeuttavan tallikortin.

Huomaathan, että perutusta tunnista saat tallikortin, joka oikeuttaa varaamaan samankokoisten tai suurempien ryhmien tunteja, ei pienempien ryhmien tunteja. Esim. jos normaalisti ratsastat 8 hengen normiryhmässä niin voit varata tallikortilla vain 8 hengen ryhmän tunteja. Jos taas normaalisti ratsastat pienryhmässä niin voit varata tallikortilla pienryhmän, 6 tai 8 hengen ryhmän tunteja. Mikäli haluaisit ratsastaa rästisi normaaliryhmääsi pienemmässä ryhmässä niin se on mahdollista lisämaksusta, mutta varaaminen tulee tällöin tehdä ottamalla yhteyttä tallille sähköpostilla tai puhelimitse.

5. Tallikorttien voimassaoloperiaatteet

Vain tallikortin voimassaolon päättymiseen asti olevia tunteja voi varata. Peruutuksesta saatavan tallikortin voimassaolo määräytyy kausitunneilla kauden loppuun asti, tallikorteilla tehdyillä ostoilla alkuperäisen tallikortin voimassaoloon saakka ja muissa tapauksissa perutun tunnin ajankohdasta yhden kuukauden eteenpäin.

6. Omat ratsusi

Hopotista voit katsoa päivän hevosjaon jo ennen tallille saapumista. Myös edellisten tuntien ratsut näkyvät Hopotissa. Voit merkata hevosia suosikkihevosiksesi. Hevosjakoa tehdessään opettaja näkee mitkä ovat sinun suosikkiratsujasi ja osaa huomioida tämän jakoa tehdessään.

7.Tuki

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopoti-tukeen sivun oikean alareunan puhekuplan avulla, Hopoti auttaa kaikissa rekisteröitymiseen, varaamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Ratsastajan Hopoti-aloitusoppaan löydät osoitteesta help.hopoti.com/aloittaminen/ratsastajan-aloitusopas/

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.