Syyskausi alkaa 1.8.

Vielä on kesälomaa jäljellä, mutta on aika myös suunnata katseita tulevan syksyn ja talven harrastuksiin.
Syyskausi tallillamme alkaa 1.8., eli aivan pian!

Syksyn ratsastustuntien ja ponikoulujen varaus on nyt auki Hopotissa.

Tuleva syyskausi tuo tullessaan sen verran muutosta, että jatkossa meillä on vain kahden kokoisia ratsastustuntiryhmiä aiemman kolmen vaihtoehdon sijaan. Pienryhmät ovat kuten ennenkin maksimissaan neljän ratsukon ryhmiä. Sen sijaan normiryhmät ovat jatkossa max. 7 ratsukon ryhmiä aiemman 8 sijaan. Kuuden hengen ryhmiä ei ole enää erikseen tarjolla.

Hinnastoamme olemme päivittäneet vastaamaan muuttuneita ratsastusryhmäkokoja sekä pienryhmien osalta myös vastaamaan paremmin niistä aiheutuvia kustannuksia. Ponikoulujen osalta hinnat eivät ole muuttuneet.

Hinnoittelumme perustuu siihen, että mitä pidemmäksi ajaksi kerrallaan varaat ratsastustuntisi, sitä edullisemmin ne saat. Irtotunti on aina kallein vaihtoehto ja kausikortilla ratsastat edullisimmin. Lisäksi Loiran jäsenet saavat alennusta 10krt, 20krt ja kausikorteistamme. Joidenkin ryhmien tuntien sisältö, esim. esteratsastukseen painottuminen, saattaa ryhmäkohtaisesti nostaa hintaa kun taas ryhmän ajankohta suosituimman ratsastusajan ulkopuolella saattaa laskea hintaa. Siksi Hopotissa voi näkyä joidenkin ryhmien kohdalla hieman muista poikkeavia hintoja. Hopotista näet aina parhaiten oikeat hinnat.

Hopotissa tunteja varatessasi pääset aina valitsemaan itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon; kertamaksu, 10-kortti, 20-kortti tai koko kausi. Kausikortilla harrastaminen on todellakin aina edullisinta. Samalla voit myös joustavasti valita itsellesi sopivat maksuerät.

Smartumeilla tuntien maksaminen on myös yhä mahdollista, varaa siinä tapauksessa tuntisi ottamalla yhteyttä tallille.

Mikäli olet Loiran jäsen ja haluat ratsastaa kausimaksulla niin huomioithan, että jäsenhintainen kausimaksu löytyy tallikorteista. Älä siis maksa ohjelman ehdottamaa kausimaksua, sillä se ei huomioi jäsenille alennettua hintaa.

Miniponikouluissa ei ole sisaralennuksia. Ponikouluista ja ratsastustunneista sisaralennuksen -10% saa toisesta (tai useammasta) 20K- tai kausikortista samaan talouteen. Saman alennuksen saat myös mikäli ostat itsellesi kaksi 20K- tai kausikorttia (kaksi viikoittaista ratsastustuntia). Mikäli tarvitset sisaralehintaisen kortin, niin ota yhteyttä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046-8102432.

Ota myös rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua sopivan ratsastusryhmän valinnassa. Autamme enemmän kuin mielellämme.

Huomioittehan, että vapaat paikat menevät aina nopeimmalle varaajalle! Varmista ratsastuspaikkasi sinulle mieluisimmassa ryhmässä ja varaa heti!Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.