Ratsastusjousiammunnan introkurssi

Tervetuloa ratsastusjousiammunnan maailmaan! 

Hiihtoloman kunniaksi järjestämme lapsille ja nuorille (7-16v.) suunnatun ratsastusjousiammuntakurssin. Kurssille voi osallistua jos on jo ratsastanut kaikissa askellajeissa.

Alkeiskurssi sopii hyvin lajista kiinnostuneelle ja ensi kertaa kokeilevalla. Tai tuomaan vaihtelua ja uusia haasteita kaikille, vaikka ei lajia suunnittelisikaan pidemmälle jatkavansa. Nyt kannattaa tulla rohkeasti mukaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa!

Harjoitukset aloitetaan maasta käsin perusammuntatekniikoihin tutustumalla, ja jatketaan selästä hevosia hommaan totuttaen ja käynnissä edeten. Oman ja ratsun etenemisen mukaan voimme myös kokeilla ampumista ravissa ja laukassa, mutta ei paineita tästä, kaikki harjoitukset on mahdollista tehdä myös käynnissä.

Kurssi alkaa klo 10.00 maasta-ammunnalla. Kurssipäivä päättyy klo 17.
Kurssin vetäjänä toimii lajin kouluttaja, ratsastus- ja urheiluvalmentaja Katariina Cozmei.

Kurssin hinta on 120€, sisältäen opetuksen, arvonlisäveron, hevosvuokran (tai omalla hevosella tullessa päiväkarsinan) sekä jousivarusteiden vuokran.

Varaudu päivään omin eväin, tallilta löytyy jääkaappi ja mikro.

Sitovat ilmoittautumiset 16.2. mennessä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046 8102432.
Kurssi toteutuu jos osallistujia vähintään 6. Maksimiosallistujamäärä 10.

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.