Ratsastustuntien ja kerhojen peruutuskäytännöt

Ratsastustunnin tai kerhon peruuttaminen kun on estynyt tulemaan:

  • tunnit tulee perua edellisenä päivänä klo 15 mennessä
  • Liian myöhään tulevat peruutukset eivät oikeuta tunnin korvaamiseen / tunti merkitään kymppikorttiin ratsastetuksi
  • kun perut kausikorttitunnin edellisenä päivänä klo 15 mennessä, voit korvata sen saman kauden (syys/kevät) aikana KUUKAUDEN sisällä perutun tunnin ajankohdasta. Voit ratsastaa rästisi myös ennen perutun tunnin ajankohtaa. 
  • sairastapauksissa peru tuntisi heti kun mahdollista. Jos peruutus tulee normaalikäytäntöömme nähden myöhässä, tuntisi korvataan vain mikäli toimitat tallille lääkärin/terveydenhoitajan todistuksen sairastumisestasi.

Peruutukset onnistuvat varmimmin ja helpoiten tekstiviestillä tallin puhelinnumeroon 044 2071937. Huomioithan, että Riikan puhelinnumeroon 046-8102432 lähetetyt peruutukset,varsinkaan viimehetken peruutukset, eivät välttämättä tavoita ajoissa tallissa työvuorossa olevaa henkilökuntaa, jolloin peruutus jää huomioimatta.

Hyvissä ajoin tehtävät peruutukset hoituvat myös sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Sähköpostilla peruessa peruutuksesi on huomioitu kun olet saanut sähköpostiisi vastausviestin.

 

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.