Punkin Talli

Punkin talli on vuonna 2007 toimintansa aloittanut hevosyritys, joka tarjoaa monipuolisia hevospalveluita. Talli tarjoaa asiakkaidensa hevosille täysihoitopaikkoja, joko perinteisessä karsinatallissa tai uudessa virikepihatossa, sekä kesäisin myös laidunpaikkoja. Virikepihatossamme on käytössä Schauerin automaattiset ruokintalaitteet.

Tallimme tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille laadukkaita elämyksiä ratsuhevosten parissa. Perheen pienille ratsastajanaluille on tarjolla erilaisia ponikerhoja sekä talutusratsastuksia. Junioreille ja aikuisratsastajille järjestämme ratsastustunteja sekä hevostaitokursseja säännöllisen viikko-ohjelman tai erillisen sopimuksen mukaan. Ratsastustunneille voit osallistua myös omalla hevosellasi.

Tallillamme on myös pienimuotoista kasvatustoimintaa. Kasvattamamme varsat tunnistat nimen etuliitteestä Linekers. Kasvattamamme varsat tulevat myyntiin tai halutessasi voit varata varsan jo ennen sen syntymää. Kysy myös mahdollisuuksista teettää tilausvarsa. Toisinaan meillä on myös muita myyntihevosia.

Yrittäjäperhe

Sanotaan, että saman katon alle ei mahdu kahta agrologia, mutta tässä perheessä sekä isäntä, että emäntä kyllä ovat Mustialasta valmistuneita agrologeja. Riika tosin opiskeli ”hevosagrologiksi”, ehkä siinä sitten on se pieni ero… Agrologiopintojen jälkeen Riika on opiskellut myös hevosharrasteohjaajaksi sekä lukenut hieman kasvatustieteitä.

Perheeseen kuuluu neljä suloista lasta; Vieno (s.2007), Antti (s.2008), Aino (s.2010) ja Hetti (s.2012). Nämä pienet pitävät huolen, ettei aika käy koskaan pitkäksi.

 

Katso myös maatilan tuotteet ja palvelut.

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.