Kotoa kisoihin -ryhmät

Kotoa kisoihin ryhmän toiminta on tällä hetkellä tauolla. 

Kilpailemaan haluaville ratsastajille on Punkin tallilla perustettu Kotoa kisoihin-valmennusryhmät. Ryhmiin voi osallistua joko oman hevosensa kanssa tai tallin hevosella. Ryhmiin voi hakea mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa, edellytyksenä on, että ratsastaja käy ratsastamassa Punkin tallin tunneilla säännöllisesti vähintään kerran viikossa, on jonkin ratsastusseuran jäsen ja on kiinnostunut valmentautumisesta ja kilpailemisesta.

Kotoa kisoihin-ryhmiä on sekä este,- että kouluratsastuksessa. Jokaisella ryhmällä on valmennustunti 2-4 kertaa kuukaudessa, lisäksi ryhmäläisille järjestetään teoriatunteja ja oheisliikuntatuokioita. Valmennuspäivämäärät ja teoriatuntien ajankohdat tulevat näkyville Punkin tallin ilmoitustaululle/ tälle sivulle/ facebookkiin (tilan facebook-sivua pääsevät lukemaan kaikki, riippumatta siitä onko itse Facebookissa vai ei). Kotoa kisoihin-ryhmäläisiltä edellytetään hyvää motivaatiota harjoitteluun, niinpä ryhmästä voidaan erottaa ratsastaja, jolla esim. toistuvasti tulee paljon poissaoloja.

Ryhmiin haetaan tekemällä kirjallinen, vapaamuotoinen hakemus ja lähettämällä se Riikalle sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Hakemuksesta tulee käydä ilmi nimesi, ikäsi, ratsastusseurasi, lajisi (koulu/este), miksi haluat ryhmään, sekä valmentautumis-/kilpailutavoitteesi.

HUOM! Vain ryhmiin kuuluvat ratsastajat voivat kilpailla tallin hevosilla Punkin Tallin ulkopuolisissa kisoissa.

Ryhmistä vetovastuussa on Riika Räisänen. Ryhmäläisten valmennustunnit maksavat 21€/h tai omalla hepalla 15€ ryhmässä ja 25€ jos yksin tunnilla. Yli tunnin mittaiset valmennukset sekä vierailevien valmentajien pitämät valmennukset hinnoitellaan erikseen.

Teoriatuntien ja oheisliikuntatuokioiden hinnat vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta ovat varsin maltilliset, yleensä 0-15€/krt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.