Teemakurssit

 

Minialkeiskurssi aikuisille

Aikuisten minialkeiskurssit on tarkoitettu sennuille, jotka haluavat tutustua lajiin. Kursseilla jokaisena päivänä teoriaa noin puoli tuntia ja ratsastusta n. tunnin verran. Kursseille otetaan vain kolme nopeinta ilmoittautunutta, joten oppiminen tapahtuu tehokkaasti pienryhmässä!

Kursseilla käydään läpi hevosen käsittelyä, hevosen käyttäytymistä, turvallisuusasioita ja kaikkea muuta lajiin liittyen. Opetellaan varustamaan hevoset ratsastustunnille ja ratsastustunneilla käydään läpi ratsastuksen perusasiat, aloittaen selkäännoususta.

Kurssit sopivat kaikille, jotka haluavat kattavan katsauksen ratsastukseen lajina.

Mitään aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta kurssit sopivat hyvin myös niille, jotka ovat joskus nuoruudessaan ratsastaneet ja haluaisivat nyt aloittaa uudestaan.

 

Tarjoamme kahta eri mittaista minipakettia, jotka on helppo sovittaa kiireiseenkin aikatauluun. Valitse Sinulle sopivampi kurssipaketti ja varaa paikkasi!

 

Kurssipaketti 1: Kahtena peräkkäisenä/ lähekkäisenä päivänä 1,5h opetusta. Hinta 95€.

 

Kurssipaketti 2: Kolmena lähekkäisenä päivänä 1,5h opetusta. Hinta 130€. 

Tällä hetkellä ei ole kummallekaan paketille lukkoonlyötyjä tulevia päivämääriä. Järjestämme kursseja kevään 2018 aikana kysynnän mukaan, joten otathan yhteyttä, mikäli kurssi kiinnostaa Sinua!

 

Hinnat sisältävät alv:n ja SRL:n satunnaisratsastajavakuutuksen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 046-8102432 tai 044-2071937.

 

  


 

   

 

 


 

 

 

 

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.