Täysihoitopalvelut

Punkin talli tarjoaa täysihoitopaikkoja hevosille ja poneille. Täysihoitopaikkoja on tarjolla sekä perinteisessä karsinatallissa, että uudessa, laadukkaassa virikepihatossamme. Meille ovat tervetulleita myös varsat sekä siitostammat.

Meillä hevoset hoidetaan rakkaudella ja ammattitaidolla, yksilöllisesti ja lajinmukaisesti.

Hevoset ruokitaan hyvälaatuisilla rehuilla. Kaura ja heinät tuotetaan omalla tilalla ja niistä teetetään analyysit. Kauran ja heinän lisäksi meillä on käytössä Krafft-sarjan rehuja, jotka sisältyvät myös täysihoitomaksuun. Hevoset madotetaan lantanäytteiden perusteella. Tallin henkilökunta ottaa lantanäytteet sekä madottaa hevoset tarpeen mukaan. Näytteiden ja lääkkeiden hinnat laskutetaan asiakkailta. 

Täysihoitoasiakkaiden käytössä on lämmin maneesi 24x80m, valaistu kenttä 30x60m, sekä monipuolinen estekalusto ja maastojakin löytyy liikuit sitten kärryillä tai ratsain.

Hevosen vakuutuksista, eläinlääkärikuluista, kengityksistä ym. huolehtii hevosen omistaja.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut täysihoitopaikoista. Kesäisin myös laidunpaikkoja. Toivotamme myös kaikki uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme! Tiedustelut 046-8102432 / Riika.

Tallillamme on hyvät mahdollisuudet myös valmentautumiseen. Meillä käyvät valmentamassa mm. Pauliina Hukkanen, Eerika Pekkarinen ja Tuija Rosenqvist.

Web Design Designas
Copyright © 2013-2015 Punkin Talli. All rights reserved.